Rockcycle®-kierrätysohjelman avulla kierrätät kivivillapohjaiset tuotteet suljetussa kierrossa

6. elokuuta 2024

Tutustu Rockcycle®-kierrätysohjelmaamme, joka mahdollistaa kaikkien kivivillapohjaisten tuotteidemme kierrätyksen suljetussa kierrossa. Katso video, jossa asiantuntijamme esittelevät kierrätysohjelmaa syksyllä 2023 ByggSMART-messuilla.

Rockcycle er en genanvendelsesordning til dig

Kierrätämme käytetyn kivivillan purku- ja korjausrakentamiskohteista sekä rakennustyömaiden ja talotehtaiden ylijäämäkivivilloista.

Syksyllä 2023 Rockfonin tekninen päällikkö Kalle Vuorinen ja Rockwoolin markkinointipäällikkö Daniel Mickos keskustelivat Rockcycle-kierrätysohjelmasta ByggSMART-virtuaalimessuilla. Tämä tietoisku keskittyi kivivillan kierrätykseen, joka on merkittävä teema kestävän rakentamisen alalla. Puheenvuoroissaan he käsittelivät Rockcycle-kierrätysohjelman vaikutuksia ympäristöön ja rakennusteollisuuteen sekä rohkaisivat muita alan toimijoita liittymään mukaan vastuulliseen toimintaan.

Haastattelussa Kalle ja Daniel syventyivät Rockcycle-kierrätysohjelman yksityiskohtiin ja sen taustoihin. Voit katsoa videon täältä: 

Oletko kiinnostunut kestävästä rakentamisesta ja ympäristövastuullisuudesta? 

Tutustu Rockcycle-kierrätysohjelmaan, jossa kivivilla saa uuden elämän! Kierrätämme käytetyn kivivillan purku- ja korjausrakentamiskohteista sekä rakennustyömaiden ja talotehtaiden ylijäämäkivivilloista. Lisäksi tarjoamme pyynnöstä kierrätystodistuksen, jota voi käyttää ympäristösertifiointeja varten.

Haluatko kuulla lisää Rockcycle®-kierrätysohjelmasta?

Voit ottaa yhteyttä kestävän kehityksen asiantuntijoihimme, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa kierrätykseen liittyvissä kysymyksissä ja toimenpiteissä. Yhteistyöllä voimme tehdä rakentamisesta ympäristöystävällisempää!

Onko sinulla projekti, missä Rockcycle® -kierrätysohjelmaa voisi hyödyntää? Ota meihin yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä.